Instructie webshop

Via de webshop kun je eenvoudig producten en activiteiten reserveren. Bij de meeste onderdelen staat de datum en/of periode na reservering vast, bij een aantal wordt na reservering contact opgenomen om een geschikte datum af te spreken. Hieronder een korte instructie voor het gebruik van de webshop.

1. Je hebt geen account nodig om te bestellen in de webshop.

2. Per school of organisatie kunnen meerdere personen reserveringen plaatsen. De mailadressen worden aan de ingevulde school of organisatie gekoppeld.

3. Je ontvangt automatisch bericht dat de reservering geplaatst is. In principe is de reservering daarmee definitief. Mochten er toch onduidelijkheden zijn, dan nemen we contact op.

4. Alle projecten en activiteiten die in de webshop worden gereserveerd, worden 2x per jaar gefactureerd, eind juni en eind december, tenzij anders is vermeld in de samenwerkingsovereenkomst. De vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

5. Het overzicht van al jouw bestellingen opvragen:

  • In de webshop is het mogelijk het reserveringsoverzicht van jouw school of organisatie in te zien. Op het reserveringsoverzicht zie je ook de bestellingen die door anderen binnen jouw school of organisatie gedaan zijn.
  • Log in bij de webshop. Vul het mailadres in dat eerder gebruikt is voor bestellingen in de webshop. Je kunt ook het adres gebruiken dat in de webshop gekoppeld is aan jouw school of organisatie, bijvoorbeeld een algemeen mailadres.
  • Er wordt een e-mail gestuurd naar het ingevulde e-mailadres met een pincode en een link naar het reserveringsoverzicht.
  • Na het invullen van de pincode wordt een inlogknop zichtbaar, rechtsboven in de shop. Met de knop kom je in het reserveringsoverzicht van de school of organisatie. De pincode blijft geldig totdat er een nieuwe wordt aangevraagd.

6. Een reservering annuleren of wijzigen kan via de webshop (je kunt bij een aantal bezoeken dan meteen een nieuwe datum kiezen) of door contact op te nemen met Team Jeugd & Onderwijs van de Bibliotheek (zie contactgegevens bij 7):

  • Een regulier groepsbezoek kun je uiterlijk 24 uur vóór starttijd kosteloos annuleren of wijzigen.
  • Bij een schrijversbezoek, roulerende projecten of bij wissel-, project- en themacollecties kun je uiterlijk twee weken vóór het bezoek of de ophaaldatum kosteloos annuleren of wijzigen.

Wordt een afspraak verzuimd of vindt een latere afzegging plaats, dan wordt het volledige tarief doorberekend.

7. Heb je vragen over de webshop of over educatieve producten, diensten en activiteiten van de Bibliotheek Veldhoven, dan kun je terecht bij Team Jeugd & Onderwijs: jeugd@bibliotheekveldhoven.nl, tel: 040-368 69 83.