KennisMakers

Heb je een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker in de bibliotheek anderen te laten delen in jouw kennis.

De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook hele praktische of technische kennis. Tegelijk biedt de bibliotheek een plaats voor verdieping van die kennis, doordat de bibliotheek toegang biedt tot een grote collectie, fysiek en digitaal, en door de kennis van de medewerkers.

De bibliotheek heeft echter niet álle kennis zelf in huis: daarvan kun jij ons (en anderen) voorzien! Weet jij bijvoorbeeld iets over tuinieren? Of over presenteren? Of over filmklassiekers uit de jaren ‘50? Of over iets heel anders?

Dan kun je nu samen met de bibliotheek anderen kennis laten maken met jouw kennis. De vorm is vrij. Je bepaalt zelf wat en hoe je dit wilt gaan doen. Met een medewerker van de bibliotheek ga je kijken hoe we dat kunnen organiseren. Misschien wil je een eenmalige workshop geven, maar misschien past een serie lezingen nog beter bij jouw kennis. Zo lever je dus, met jouw unieke kennis, een bijdrage aan de maatschappij, door samen met de bibliotheek jouw kennis te verspreiden en te verdiepen. En tegelijk maak je kennis met mensen die in jouw kennis geïnteresseerd zijn. Zo word je echt een KennisMaker!

Zie jij het wel zitten om KennisMaker te worden? Stuur ons een bericht via kennismakers@bibliotheekveldhoven.nl of vraag het één van onze medewerkers en wij nemen contact met je op om verder te praten.  

Commerciële initiatieven zijn uitgesloten van deelname.