KennisMakers: Chronische klachten

Donderdag 16 mei 2024, van 19:00 tot 20:30 | Bibliotheek Veldhoven

Kosten: Gratis na aanmelding

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Lezing door Karin Coppens, specialist bij chronische klachten. Als vitaliteitsspecialist, coach en fysiotherapeut begeleidde ze al veel mensen met chronische klachten op hun reis naar een klachtenvrij, ontspannen en gelukkiger leven.

Heb je al jaren klachten? Zit je niet lekker in je vel? Heb je al van alles geprobeerd om een oplossing te vinden, zonder (blijvend) resultaat? Wil je eindelijk weten wat jouw lichaam je wil vertellen, zodat je wél een oplossing voor je klachten gaat vinden?

Kom dan naar deze KennisMakers-lezing door Karin Coppens, specialist bij chronische klachten. Ze vertelt onder meer over het zelfherstellend vermogen van het lichaam en welke factoren hierop invloed hebben. Ook legt ze uit hoe dit kan bijdragen aan het ontwikkelen of onderhouden van klachten én het belangrijkste: wat je kan doen om eindelijk verandering te realiseren.

Praktische informatie

  • Entree is gratis, wel vooraf even aanmelden.
  • Aanmelden kan via onderstaande knop.

Aanmelden

Over Kennismakers

Deze activiteit is onderdeel van het project KennisMakers van de Bibliotheek Veldhoven. Heb jij ook een jarenlange passie die je graag wilt delen met anderen? Specifieke kennis op een bepaald gebied die ook voor anderen boeiend kan zijn? Ga dan de uitdaging aan om als KennisMaker in de Bibliotheek anderen te laten delen in jouw kennis.

Meer informatie